Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.

drob

  • Drób - sposoby przyrządzania - ebooki

    Data dostępności: 31.03.2020

    Data publikacji: 31.03.2020

    Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.

    TANIEJ 50 %
    Cena: 10,00 5,00 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
Czytniki w SUPEROFERCIE

Nowości

  1. 1.Sport
  2. 2.Gazeta Wyborcza - Warszawa
  3. 3.Pani
  4. 4.Przegląd Sportowy
  5. 5.Dziennik Gazeta Prawna
  6. 6.Tygodnik Powszechny
  7. 7.Polityka
  8. 8.Wysokie Obcasy Extra
  9. 9.Oćma
  10. 10.Umrzesz za sześć godzin

Najchętniej kupowane

  1. 1.Newsweek Polska
  2. 2.Sport
  3. 3.Przegląd Sportowy
  4. 4.Wysokie Obcasy Extra
  5. 5.Gazeta Wyborcza - Poznań
  6. 6.Cztery Kąty
  7. 7.Dziennik Gazeta Prawna
  8. 8.Tygodnik Do Rzeczy
  9. 9.Tygodnik Powszechny
  10. 10.Substytucja