Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.

lodow

  • Zima pośród lodów - Un hivernage dans les glaces - ebooki

    Data dostępności: 27.11.2014

    Data publikacji: 07.08.2014

    Jules Verne: Zima pośród lodów. Un hivernage dans les glaces. Powieść w dwóch wersjach językowych: polskiej i francuskiej. Version bilingue: polonaise et française. Fragment: „Czarna bandera. Proboszcz starożytnego kościoła w Dunkierce, w dniu 12 maju 18... roku wstał rano o piątej godzinie i, wedle zwyczaju, przygotowywał się do cichej mszy, którą, miał odprawić, jak zwykle, w obecności...

    TANIEJ 50 %
    Cena: 12,30 6,15 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Smak włoskich lodów - ebooki

    Data dostępności: 22.09.2017

    Data publikacji: 22.09.2017

    Dante Romano, właściciel sieci restauracji, chce kupić lodziarnię „U Toniellich”. Firmą od niedawna zarządza Carenza Tonielli. Dante jest pewien, że taka rozrywkowa panienka, za jaką ją uważa, szybko zniechęci się do ciężkiej pracy. Ku jego zdumieniu Carenza nie zamierza sprzedać lodziarni, od pokoleń należącej do rodziny. Niestety, wkrótce zrozumie, że sama nie da rady…

    TANIEJ 50 %
    Cena: 11,99 6,00 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Zima pośród lodów - Un hivernage dans les glaces - ebooki

    Data dostępności: 08.11.2021

    Data publikacji: 08.11.2021

    Jules Verne: Zima pośród lodów. Un hivernage dans les glaces. Powieść w dwóch wersjach językowych: polskiej i francuskiej.Version bilingue: polonaise et française. Fragment: „Czarna bandera. Proboszcz starożytnego kościoła w Dunkierce, w dniu 12 maju 18... roku wstał rano o piątej godzinie i, wedle zwyczaju, przygotowywał się do cichej mszy, którą, miał odprawić, jak zwykle, w obecności kilku pobożnych...

    TANIEJ 50 %
    Cena: 12,30 6,15 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków - ebooki

    Data dostępności: 05.06.2020

    Data publikacji: 05.06.2020

    Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni!

    TANIEJ 50 %
    Cena: 12,50 6,25 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
Czytniki w SUPEROFERCIE

Nowości

  1. 1.Sport
  2. 2.Gazeta Wyborcza - Warszawa
  3. 3.Pani
  4. 4.Przegląd Sportowy
  5. 5.Dziennik Gazeta Prawna
  6. 6.Tygodnik Powszechny
  7. 7.Polityka
  8. 8.Wysokie Obcasy Extra
  9. 9.Oćma
  10. 10.Umrzesz za sześć godzin

Najchętniej kupowane

  1. 1.Newsweek Polska
  2. 2.Sport
  3. 3.Przegląd Sportowy
  4. 4.Wysokie Obcasy Extra
  5. 5.Gazeta Wyborcza - Poznań
  6. 6.Cztery Kąty
  7. 7.Dziennik Gazeta Prawna
  8. 8.Tygodnik Do Rzeczy
  9. 9.Tygodnik Powszechny
  10. 10.Substytucja