Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.

wolowiny

  • Potrawy z wołowiny - ebooki

    Data dostępności: 19.06.2019

    Data publikacji: 19.06.2019

    Poradnik kulinarny „Potrawy z wołowiny” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 57 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z wołowiny. Są to m.in.: sztuki mięsa, pieczenie, befsztyki, kotlety, zrazy, bitki, klopsy, kołduny, sosy do potraw z wołowiny...

    TANIEJ 50 %
    Cena: 8,00 4,00 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Dania mięsne - ebooki

    Data dostępności: 22.07.2013

    Data publikacji: 15.08.2011

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce poznacie Państwo przepisy na dania mięsne przygotowane z cielęciny,...

    TANIEJ 40 %
    Cena: 6,40 3,84 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Hoduj z głową bydło – eprasa – 4/2025

    Hoduj z głową bydło – eprasa – 4/2025

    Data dostępności: 26.07.2025

    Data publikacji: 26.07.2025

    Hoduj z głową bydło - ogólnopolski dwumiesięcznik skierowany do producentów i hodowców bydła oraz zootechników i lekarzy weterynarii. Na łamach czasopisma Czytelnik znajdzie praktyczne informacje na temat żywienia, dobrostanu, zdrowia (cieląt, jałówek, krów i opasów), hodowli, sposobów prowadzenia produkcji mleka oraz produkcji wołowiny. Magazyn przedstawia wiedzę, prezentując ją nie tylko w formie...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 26,30 24,99 zł
    (zawiera 8% VAT)

    czytaj więcej

    • PDF (znak wodny)
    • Dostęp online PDF
  • Kuchnia indyjska - ebooki

    Data dostępności: 22.07.2013

    Data publikacji: 15.05.2011

    Kuchnia indyjska lubuje się w bogactwie swych przypraw. Są one zazwyczaj ostre i tworzą kolorowe mieszanki, nieraz zabarwiając inne składniki. Spośród najpopularniejszych wymienić można choćby imbir, cynamon, kardamon, kolendrę, chili oraz mieszankę zwaną garam masala. Kuchnia indyjska to w dużej mierze bogactwo potraw wegetariańskich. Hindusi z biedniejszych regionów przez wieki musieli sobie radzić...

    TANIEJ 40 %
    Cena: 6,40 3,84 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
Czytniki w SUPEROFERCIE

Nowości

  1. 1.Pani
  2. 2.Przegląd Sportowy
  3. 3.Sport
  4. 4.Dziennik Gazeta Prawna
  5. 5.Gazeta Wyborcza - Warszawa
  6. 6.Tygodnik Powszechny
  7. 7.Polityka
  8. 8.Wysokie Obcasy Extra
  9. 9.Oćma
  10. 10.Umrzesz za sześć godzin

Najchętniej kupowane

  1. 1.Newsweek Polska
  2. 2.Sport
  3. 3.Przegląd Sportowy
  4. 4.Wysokie Obcasy Extra
  5. 5.Gazeta Wyborcza - Poznań
  6. 6.Cztery Kąty
  7. 7.Dziennik Gazeta Prawna
  8. 8.Tygodnik Do Rzeczy
  9. 9.Tygodnik Powszechny
  10. 10.Nowe Książki